Øyvin Tjore

Øyvin Tjore

Rådgiver

tjore@mollerstad.no

+47 928 56 448

Øyvin Tjore

Øyvin Tjore er en av Norges mest erfarne kommunikasjonstrenere. Han har gjennom 30 år drevet som rådgiver i egen virksomhet med coaching, kommunikasjonstrening, teambygging, prosesser, kurs og rådgivning. Det har gitt han et blikk for hva som skal til for å skape en forskjell og bringe enkeltmennesket og organisasjoner framover.

Tjore er utdannet psykolog med Cand.psychol. fra Universitetet i Oslo. Han har også universitetsstudier i statsvitenskap (mellomfag) og historie (mellomfag) bak seg. Før han ble rådgiver, jobbet han som journalist iblant annet Dagbladet og NRK-Dagsrevyen.

Kombinasjonen av psykolog og tidligere journalist har gitt han et sjeldent ståsted for å hjelpe folk til suksess gjennom kommunikasjonstrening før de skal ut i det offentlige rom, i avgjørende møter eller viktige øyeblikk på scenen. Han har gjennom sine år som konsulent hjulpet flere tusen mennesker til å framstå fra sin beste side med det viktigste de har på hjertet, og han har forberedt dem på å håndtere det uventede. Men de fleste viktige kommunikasjonsøyeblikkene våre er ofte i de lukkede rom. Er du forberedt?

«Hvis det i sannhet skal lykkes å føre et menneske hen til et bestemt sted, må man først passe på å finne ham der hvor han er og begynne der. Dette er hemmeligheten i all hjelpekunst.»

(oversatt og noe forkortet) Filosofen Søren Kierkegaard (1813-1855)

Kontakt oss

Møllerstad rekruttering as
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

(+47) 915 59 752
gro@mollerstad.no

Personvern