Referanser

KristinDevold

Gro Møllerstad har hjulpet NHO Reiseliv med å rekruttere mange dyktige medarbeidere til sentrale stillinger, eksempelvis CFO og kommunikasjonssjef. Rask og profesjonell hjelp, slik at nye medarbeidere kommer på plass på rekord-tid, er en av Gros spesialiteter.

Les mer

Kristin Krohn Devold, administrerende direktør NHO Reiseliv

Kristin Halvorsen 1

Gro Møllerstad har bistått meg og CICERO i flere runder både med ekstern rekruttering av tre forskningsdirektører og intern lederrekruttering i forbindelse med omorganisering.

Les mer

Kristin Halvorsen, Direktør i CICERO

Jan Erik Knarbakk

Det skapte bred intern trygghet rundt Oslo Nyes Teaters ansettelsesprosess av ny teatersjef at Gro Møllerstad kan teaterbransjen. Hun har drevet tilsvarende prosesser fremover hos flere viktige teaterinstitusjoner enn Oslo Nye.

Les mer

Jan Erik Knarbakk, styreleder for Oslo Nye Teater

Liv Berit

Jeg fikk nyttig og konkret hjelp av Gro i forberedelsene til finaleintervjuet, blant annet med verdifull veiledning i oppbyggingen av min presentasjon. Gro er direkte og gir tilbakemeldinger som er enkle å omsette til praksis.

Les mer

Liv Berit Hætta, (Foto: Torbjørn Tandberg )Avdelingsdirektør for kvalitet i ytelsene, NAV familie og pensjon

LarsHaakon

Ryddig, inspirerende og profesjonell oppfølging fra en erfaren hodejeger som vet hvordan man skal finne og motivere de riktige kandidatene. Gir seg ikke før rett person er på plass.

Lars Håkon Grønning, ansvarlig redaktør i E24

Bente Erichsen

Jeg har fått bistand av Møllerstad rekruttering og Gro Møllerstad i tre forskjellige lederansettelser innen kultursektoren. Møllerstad kjenner sektoren godt, og hun vet hva som kreves av lederne i denne spesielle sektoren.

Les mer

Bente Erichsen, styreleder i Filminvest og styreleder i Turnéteatret i Trøndelag

Hustad

Gro Møllerstad har vært til stor hjelp for meg i flere prosesser. Hun er dyktig, tydelig og kommer med konkrete råd og tilbakemeldinger. Jeg vil anbefale Gro til alle som ønsker en fordel i jakten på drømmejobben.

Helge Voll Hustad, frontsjef i VG

Marit

Gjennom årene har Gro Møllerstad rekruttert meg til flere ulike og interessante kommunikasjonsstillinger både i privat og offentlig sektor. Hun er profesjonell og ærlig i prosessene med å finne en jobb som passer både med min bakgrunn og interesser.

Les mer

Marit Mosnesset, senior kommunikasjonsrådgiver

Andreas Halse

Jeg tok en «fot i bakken» med Gro Møllerstad, fordi jeg hadde lyst til å gjøre et ganske stort karriereskifte i voksen alder. Jeg hadde stor nytte av de konkrete rådene som jeg fikk i samtalene med Gro. I januar 2024 startet jeg som advokatfullmektig hos Elden advokatfirma.

Andreas Christiansen Halse, advokatfullmektig i Elden advokatfirma

Kontakt oss

Møllerstad rekruttering as
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

(+47) 915 59 752
gro@mollerstad.no

Personvern