Referanser

Jeg har søkt på noen stillinger tidligere der rekrutteringsbyråer har bistått i prosessen. Min erfaring denne gangen har utelukkende vært positiv. Det har vært forutsigbarhet og god oppfølging. Jeg har hele veien følt meg trygg på at dette ble grundig gjennomført og at, uansett hvilken kandidat som til slutt hadde blitt valgt, alle steiner var blitt snudd. Møllerstad rekruttering gjennomførte en profesjonell prosess og fulgte planen jeg ble presentert for til punkt og prikke.

Per Ananiassen, påtroppende teatersjef ved Det samiske nasjonalteatret Beaivváš

Jeg har fått bistand av Møllerstad rekruttering og Gro Møllerstad i tre forskjellige lederansettelser innen kultursektoren. Møllerstad kjenner sektoren godt, og hun vet hva som kreves av lederne i denne spesielle sektoren.
Møllerstad bruker betryggende god tid på å sette seg inn i rammebetingelsene for vedkommende leder, og går grundig inn i hva slags institusjon vedkommende skal lede.
 
Hun jobber effektivt, gir god informasjon underveis i prosessen – og gir trygghet for oppdragsgiver frem til endelig valg er gjort.

Bente Erichsen, styreleder i Filminvest og nestleder i styret ved Turnéteatret i Trøndelag

Mesteparten av det siste året har Oslo Nye Teater lett etter sin nye teatersjef fra 2023. Alle som jobber på et teater vet at en slik prosess er en mer enn viktig sak.

Les mer

Jan Erik Knarbakk, styreleder for Oslo Nye Teater

Gro Møllerstad har bistått meg og CICERO i flere runder både med ekstern rekruttering av tre forskningsdirektører og intern lederrekruttering i forbindelse med omorganisering.

Les mer

Kristin Halvorsen, Direktør i CICERO

Ryddig, inspirerende og profesjonell oppfølging fra en erfaren hodejeger som vet hvordan man skal finne og motivere de riktige kandidatene. Gir seg ikke før rett person er på plass.

Lars Håkon Grønning, ansvarlig redaktør i E24

Gro Møllerstad har vært til stor hjelp for meg i flere prosesser. Hun er dyktig, tydelig og kommer med konkrete råd og tilbakemeldinger. Jeg vil anbefale Gro til alle som ønsker en fordel i jakten på drømmejobben.

Helge Voll Hustad, frontsjef i VG

Kontakt oss

Møllerstad rekruttering as
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

(+47) 915 59 752
gro@mollerstad.no

Personvern