Om oss

Hos Møllerstad rekruttering samarbeider du med den samme rådgiveren gjennom hele rekrutteringsprosessen. Det betyr at både kunder og kandidater blir fulgt opp av én rutinert rådgiver som har kontroll på alle faser i prosessen og som opptrer profesjonelt i sin kontakt med kandidater.

Vi får tilbakemeldinger på at vi leder prosessene med faglig trygghet og god framdrift.

Alle seriøse rekrutteringsfirmaer skriver at de har en god metodikk for arbeidet de gjør med søk og utvelgelse av kandidater. Så også for Møllerstad rekruttering. Men det er samtidig viktig å være klar over at enhver rekrutteringsprosess også er unik, fordi det er mennesker involvert.

Hos oss møter du rådgivere som vet at vi må legge opp arbeidet etter kundens behov. Vi leverer «skreddersøm».

Husk at en profesjonelt gjennomført rekrutteringsprosess er med på å bygge et godt omdømme for bedriften din.

Gro Møllerstad

Gro Møllerstad

Daglig leder

gro@mollerstad.no

+47 915 59 752

Gro Møllerstad

Gro Møllerstad er en av bransjens mest erfarne rekrutteringsrådgivere. Hun etablerte sitt eget hodejegerfirma i 2000 og har i mer enn to tiår rekruttert ledere til mediebedrifter, organisasjoner, kulturinstitusjoner, universitetssektoren og offentlig forvaltning. Før hun startet opp eget rekrutteringsfirma, hadde hun bakgrunn som redaktør i Dagbladet, journalist i NRK, politisk rådgiver i Sosialdepartementet og kommunikasjonssjef i Arbeids- og administrasjonsdepartementet. Gro Møllerstad har en Master of Management fra BI med fagene: «Ledelse, makt og mening», «Consulting» og «Samspill og ledelse». Hun er også en etterspurt karriererådgiver for personer som vil ha profesjonell hjelp til «å vinne finalerunden» i en rekrutteringsprosess eller for dem som ønsker å ta en «fot i bakken» i karrieren sin.

«Alle kan holde i roret når sjøen er rolig.»

Publilius Syrus, romersk forfatter (1.årh f.Kr.)

Turid Grønlund

Turid Grønlund

Rådgiver

turid@mollerstad.no

+47 917 93 979

Turid Grønlund

Turid Grønlund er en erfaren karriererådgiver, rekrutterer, leder- og organisasjonsutvikler. Grønlund er utdannet journalist, og har en lang karriere bak seg som redaksjonell leder og HR-leder i ulike mediebedrifter.

For noen år siden gjorde hun et karriereskifte. Medarbeiderskap, egenutvikling og endringsledelse er temaer som opptar henne. Hun er opptatt av hele mennesket, av å motivere og begrunne behovet for endringer – og bidra til å hente fram ressurser i den enkelte for å gjennomføre dem.

Hun holder jevnlig workshops om hvordan man kan lykkes i jobbintervjuet. Med sin lange erfaring fra rekruttering og karriererådgiving har hun et godt blikk for å finne rett person til rett plass. Hun er etterspurt som rådgiver og coach, og hun er særlig opptatt av å inspirere og guide godt voksne mennesker gjennom valg og endringsprosesser.
Hun har flere relevante sertifiseringer, blant annet personlighetstesten MAP.

«Å våge er å miste fotfestet en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv.»

Søren Kierkegaard

Anne Marie Storli

Anne Marie Storli

Rådgiver

storli@mollerstad.no

+47 917 33 650

Anne Marie Storli

Anne Marie Storli har lang erfaring som kommunikasjonsleder i ulike offentlige etater. Hun har vært informasjons-/kommunikasjonsdirektør i Post og teletilsynet (nå Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) og Jernbaneverket. I vel seks år var hun ansvarlig for kommunikasjon i Samferdselsdepartementet, og hun har seks års kommunikasjonserfaring fra Statens vegvesen. Anne Marie Storli har pedagogisk utdanning og er cand.mag. med fagene norsk, samtidshistorie samt lærerhøyskole. Hun har også gjennomført sjefskurset ved Forsvarets høgskole, og hun har vært mentor i regi av Kommunikasjonsforeningen og AFFs mentorprogram.

«Mennesker som er virkelig sterke, løfter andre opp. Mennesker som er virkelig mektige, bringer andre sammen»

Michelle Obama

Øyvin Tjore

Øyvin Tjore

Rådgiver

tjore@mollerstad.no

+47 928 56 448

Øyvin Tjore

Øyvin Tjore er en av Norges mest erfarne kommunikasjonstrenere. Han har gjennom 30 år drevet som rådgiver i egen virksomhet med coaching, kommunikasjonstrening, teambygging, prosesser, kurs og rådgivning. Det har gitt han et blikk for hva som skal til for å skape en forskjell og bringe enkeltmennesket og organisasjoner framover.

Tjore er utdannet psykolog med Cand.psychol. fra Universitetet i Oslo. Han har også universitetsstudier i statsvitenskap (mellomfag) og historie (mellomfag) bak seg. Før han ble rådgiver, jobbet han som journalist iblant annet Dagbladet og NRK-Dagsrevyen.

Kombinasjonen av psykolog og tidligere journalist har gitt han et sjeldent ståsted for å hjelpe folk til suksess gjennom kommunikasjonstrening før de skal ut i det offentlige rom, i avgjørende møter eller viktige øyeblikk på scenen. Han har gjennom sine år som konsulent hjulpet flere tusen mennesker til å framstå fra sin beste side med det viktigste de har på hjertet, og han har forberedt dem på å håndtere det uventede. Men de fleste viktige kommunikasjonsøyeblikkene våre er ofte i de lukkede rom. Er du forberedt?

«Hvis det i sannhet skal lykkes å føre et menneske hen til et bestemt sted, må man først passe på å finne ham der hvor han er og begynne der. Dette er hemmeligheten i all hjelpekunst.»

(oversatt og noe forkortet) Filosofen Søren Kierkegaard (1813-1855)

John Steineger

John Maxfield Steineger

Rådgiver

john@mollerstad.no

+47 957 47 007

John Maxfield Steineger

John Maxfield Steineger har en allsidig og bred ledererfaring innen fagfeltet medisin, psykiatri, stress- og krisehåndtering, herunder toppledernivå i offentlig sykehus. Siste lederstilling som sjef (generalmajor) for Forsvarets Sanitet, og en del av forsvarsjefens ledergruppe. Steineger er utdannet lege og spesialist i psykiatri, fordypning innen psykoterapi og utdanning i organisasjonspsykologi. Han kan vise til 30 års erfaring med konsultativ virksomhet med undervisning, rådgivning og veiledning for fagekspertise og ledere. Steineger har også vært profesjonell samtalepartner for toppledere siden 2000. Han har omfattende kompetanse innen stressmestring, menneskelig ytelser og begrensninger både på individ- og organisasjonsnivå. Han har også mange års erfaring fra styrearbeid.

«If you are going through hell, keep going»

Winston Churchill

Kontakt oss

Møllerstad rekruttering as
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

(+47) 915 59 752
gro@mollerstad.no

Personvern